(0524) 22 14 66
Bel ons gerust
Boerhoorn
Geniet van de gezelligheid.

Welom bij café - zalencentrum Boerhoorn. Gelegen aan de Hoofdstraat 133 in Dalerveen vindt u Boerhoorn. Bij Boerhoorn kunt u uw feest of partij houden in één van onze zalen, maar de koffie staat ook altijd klaar!

Boerhoorn ligt pal aan het Pieterpad dat van Maastricht tot Pieterburen loopt en ligt centraal tussen Coevorden, Schoonebeek, Nieuw-Amsterdam en Dalen. In Boerhoorn kunt u genieten van een lekkere lunch warm of koud.

U heeft een vraag?

Bel ons gerust!
Boerhoorn bar cafe
Boerhoorn barbecue
Boerhoorn
Ons terras
Achterzijde
Grote feestzaal Boerhoorn
Boerhoorn

Grote feestzaal

In deze zaal, met toneel en bar, kan met grotere groepen een (trouw)feest worden gehouden met mogelijkheid van optredens op het toneel en ruimte om te dansen.

Boerhoorn

Feestzaal met bar

Aan de achterzijde van Boerhoorn is onze feestzaal met toiletten en ruimte voor een bandje. In deze zaal is ruimte voor 40 tot 50 personen.

Feestzaal met bar Boerhoorn
Feestzaal met terras
Boerhoorn

Feestzaal met terras

Deze zaal met terras leent zich prima voor een feestje met bijvoorbeeld barbecue en de mogelijkheid om de voorzijde geheel open te maken met toegang tot het terras.

Boerhoorn

Kleine feestzaal

In deze zaal met bar kunt u met een kleine groep een intiem feestje vieren. De zaal heeft een bar en plaats voor zo'n 20 tot 30 personen.

Kleine feestzaal met bar

Boerhoorn kan ook de catering tijdens uw partij of evenement verzorgen.

Meer weten? Bel ons.

0524 - 221466