Boerhoorn

Zin om een feestje te geven of een evenement te organiseren maar heeft u er zelf eigenlijk de ruimte of de plek niet voor om dit te organiseren? Of zoekt u een plek om te vergaderen of een cursus te geven? Dan bent u bij de Boerhoorn aan het juiste adres. Op de Boerhoorn hebben we verschillende faciliteiten met diverse mogelijkheden om groepen van een grootte tot 180 personen te ontvangen.

Zo heeft onze locatie eigen parkeergelegenheden en zijn er zowel binnen- als buitenruimtes te gebruiken. Daarnaast zijn de locaties te combineren met onze verschillende arrangementen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Boerhoorn te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of (beter nog) kom eens gezellig bij ons langs. Wij nemen graag uw wensen met u door en kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Feestzaal met bar

Deze volledig op zichzelf staande ruimte, ook wel 'de Blokhut' genaamd, is bij uitstek de meest ideale locatie voor uw feesten en partijen. De ruimte beschikt over eigen toiletgelegenheid, volledige bar en er is een volwaardige speaker-installatie aanwezig waarmee u uw favoriete muziek op vol vermogen kunt afspelen. De ruimte is geschikt voor feesten en partijen tot een groepsgrootte van 70 personen.

Bel ons voor meer informatie

0524 - 221466
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn