Boerhoorn

Zin om een feestje te geven of een evenement te organiseren maar heeft u er zelf eigenlijk de ruimte of de plek niet voor om dit te organiseren? Of zoekt u een plek om te vergaderen of een cursus te geven? Dan bent u bij de Boerhoorn aan het juiste adres. Op de Boerhoorn hebben we verschillende faciliteiten met diverse mogelijkheden om groepen van een grootte tot 180 personen te ontvangen.

Zo heeft onze locatie eigen parkeergelegenheden en zijn er zowel binnen- als buitenruimtes te gebruiken. Daarnaast zijn de locaties te combineren met onze verschillende arrangementen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Boerhoorn te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of (beter nog) kom eens gezellig bij ons langs. Wij nemen graag uw wensen met u door en kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Kleine feestzaal

Voor de kleinschaligere partijen hebben wij, grenzend aan het achterterras, een ruimte beschikbaar waar u en uw familie en vrienden afgesloten van de rest van de locatie, sfeervol kunnen vertoeven. De ruimte is klein maar fijn en is van alle gemakken voorzien, zoals heaters en een volledige barinstallatie. Deze ruimte kan plek bieden voor groepen tot ongeveer 35 personen.

Bel ons voor meer informatie

0524 - 221466
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn