Boerhoorn

Zin om een feestje te geven of een evenement te organiseren maar heeft u er zelf eigenlijk de ruimte of de plek niet voor om dit te organiseren? Of zoekt u een plek om te vergaderen of een cursus te geven? Dan bent u bij de Boerhoorn aan het juiste adres. Op de Boerhoorn hebben we verschillende faciliteiten met diverse mogelijkheden om groepen van een grootte tot 180 personen te ontvangen.

Zo heeft onze locatie eigen parkeergelegenheden en zijn er zowel binnen- als buitenruimtes te gebruiken. Daarnaast zijn de locaties te combineren met onze verschillende arrangementen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Boerhoorn te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of (beter nog) kom eens gezellig bij ons langs. Wij nemen graag uw wensen met u door en kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Feestzaal met terras

U wilt graag barbecueën maar bent onzeker over of het weer het wel toelaat? Neem geen risico en kom gezellig bij ons barbecueën! Door de verschuifbare glazenwanden kan er heel snel en gemakkelijk een combinatie van binnen en buiten gemaakt worden. Daarnaast beschikt deze ruimte over een industriële houtkachel waardoor er in deze ruimte, zelfs in de winter, altijd een prettige temperatuur aanwezig is. Kortom, het hele jaar door barbecueplezier!

Bel ons voor meer informatie

0524 - 221466
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn