Boerhoorn

Zin om een feestje te geven of een evenement te organiseren maar heeft u er zelf eigenlijk de ruimte of de plek niet voor om dit te organiseren? Of zoekt u een plek om te vergaderen of een cursus te geven? Dan bent u bij de Boerhoorn aan het juiste adres. Op de Boerhoorn hebben we verschillende faciliteiten met diverse mogelijkheden om groepen van een grootte tot 180 personen te ontvangen.

Zo heeft onze locatie eigen parkeergelegenheden en zijn er zowel binnen- als buitenruimtes te gebruiken. Daarnaast zijn de locaties te combineren met onze verschillende arrangementen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Boerhoorn te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of (beter nog) kom eens gezellig bij ons langs. Wij nemen graag uw wensen met u door en kijken waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Grote feestzaal

Deze unieke ruimte kan gecombineerd worden met onze sfeervolle bar gelegen voor op de locatie. De zaal beschikt over een volledig functioneel podium en kan dus meerdere functies vervullen, van bruiloft tot toneeluitvoering. In totaal kan de zaal ruimte bieden tot maximaal 180 personen.

Bel ons voor meer informatie

0524 - 221466
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn
Boerhoorn